13 d'abril de 2017

Conserves, patates xips, i fins i tot una tapeta… Amb què us agrada acompanyar el vermut? Aquests dies de primavera, anar a fer el vermut és un petit gran plaer que tots ens podem permetre, fins i tot els que han de cuidar la seva alimentació o necessiten controlar el pes. I és que el vermut permet una infinitat de combinacions possibles. Comproveu-ho amb les noves propostes del Xaloc que, agafant el nom de diferents diades assenyalades (Sant Jordi, Sant Joan, Festa Major…) us permeten acompanyar la beguda (vermut, vi o cava rosat) amb escopinyes, olives, musclos, carxofes, anxoves…

Opcions més saludables

L’operació bikini no està renyida amb anar a fer el vermut. Només es tracta de controlar el que mengeu i de compensar-ho després dinant en menys quantitat. A més, hi ha opcions que són molt saludables, com totes les conserves vegetals o les de peix i marisc. Així doncs, permeteu-vos gaudir del vermut del diumenge amb unes escopinyes, uns musclos, unes carxofes o uns seitons. Us encantarà!

I per beure?

Tot i que el vermut és la beguda més clàssica, aquí també hi ha espai per a què cadascú ho adapti segons les seves preferències. Una copa de vi o de cava són una opció excel·lent. També hi ha qui prefereix la cervesa o altres refrescos sense alcohol.

Sigui com sigui, aquesta primavera les terrasses del Passeig us esperen a l’hora del vermut, i no només els caps de setmana! Si en teniu ocasió, aprofiteu el solet també durant la setmana i gaudiu d’aquest petit gran moment. I a vosaltres, què us agrada prendre a l’hora del vermut?