28 de desembre de 2016

Les festes de Nadal són tradicionalment una època per estar amb la família i potser no és el millor moment per voltar… Però sempre hi ha qui vol aprofitar les vacances siguin quan siguin. És per això que des de Viatges Masanés ens recomanen algunes destinacions per treure partit dels mesos de fred i gaudir d’uns dies de relax.

Començarem per una proposta ben  original i que ens permetrà conèixer un país ben fred en pocs dies i amb pocs diners. Què us sembla anar a Islàndia i gaudir d’un viatge especialitzat en l’observació d’aurores boreals? Es tracta d’una experiència única que ens acosta a un dels espectacles de la natura més cobejats i que a pocs llocs poden gaudir-se amb una certa facilitat. A més, podrem complementar l’objectiu del viatge amb l’experiència de viure un país on el fred i la neu són dos elements més per gaudir.

Una altra destinació de fred a la que us proposem viatjar és a Lapònia, on també en un viatge relativament curt, podrem gaudir d’experiències  que allà són ben normals:  conduir un trineu tibat per gossos huskies, passejar amb un trineu tibat per rens (com el del Pare Noel), visitar el centre neuràlgic des d’on es reben i s’envien les cartes dels nens, totes plenes de bons desitjos, conduir en motoneus per boscos amb neu  verge, passejar amb raquetes de neu… I per relaxar-nos al final de tantes activitats, què millor que una bona sauna finlandesa, que ens deixarà com nous per gaudir d’un sopar amb ingredients que en res s’assemblen a la nostra cuina però que ens sorprendran per les seves peculiaritats.

Aquestes i d’altres propostes les podeu trobar a la nostra web: www.viatgesmasanes.com

Bones festes i un 2017 ple de viatges!