3 de novembre de 2016

Tant si heu marxat pel pont de Tots Sants com si no, és hora de començar a planificar el proper! El pont de desembre ja és a prop i Viatges Masanés ens recomana les millors destinacions per aquesta època de l’any. Preneu nota!

Qui no vulgui viatjar molt lluny, recomanem una escapada a Andalusia, on la suau temperatura d’aquesta època de l’any convida a gaudir dels nombrosos  atractius que ofereix la regió sud d’Espanya. Encara més a prop, recomanem gaudir dels colors de la tardor dels boscos i fagedes que s’escampen pel nostre territori. Llocs en els quals la bona taula de la tardor i el magnífic espectacle de l’explosió de colors ocres, vermells i verds es convertiran en un autèntic plaer per als sentits.

Qui disposi de més temps i pressupost, sempre hi ha una bona excusa per  fer una escapada a la ciutat dels gratacels i viure l’ambient prenadalenc d’una ciutat tan màgica com Nova York. Per als que preferiu el sol, és un bon moment per escapar-vos al Carib. Podeu escollir entre fer una estada en un hotel davant de platja o bé embarcar-vos en una vaixell que us portarà a les millors illes d’aquest mar tan mític.

I si parlem d’embarcar-nos, podem aprofitar els vaixells que surten setmanalment cap a les Canàries, buscant temperatures més suaus. Amb escales al sud de la Península, arriben fins a les Illes Afortunades per gaudir de les visites clàssiques i de l’ambient que es viu a bord d’un gran vaixell de creuers.

En definitiva, tant per preus com per destinacions, és bona època  per fer les maletes i escampar la boira.

Si voleu conèixer més propostes de viatge, feu un cop d’ull al web www.viatgesmasanes.com.