15 de setembre de 2016

El sorteig de l’estiu ja té guanyador. El manresà Antonio Herrera ha estat el guanyador del creuer per la Mediterrània que s’ha sortejat entre tots els clients de les terrasses del Passeig. Dimarts, va recollir el seu premi de la mà de Pere Masanés, de Viatges Masanés. Ara, només ha de trobar un forat a la seva apretada agenda per gaudir d’aquest fantàstic premi. Felicitats!

El sorteig del creuer per la Mediterrània és ja un clàssic de la campanya Quin Passeig. Durant tot l’estiu, els clients de les terrasses han pogut omplir una butlleta amb les seves dades personals i dipositar-la als termòmetres gegants instal·lats als bars Xaloc i Plaça. Amb el sorteig del creuer, Quin Passeig dóna per acabada la seva vintena temporada durant la qual s’han programat activitats gastronòmiques, tallers infantils i d’altres propostes per animar les terrasses del Passeig.

Malgrat això, les terrasses continuaran en funcionament almenys fins a principis del mes d’octubre i mentre la climatologia ho permeti. Precisament, Manresa acull esdeveniments importants en aquestes dates, com el Festival Màgic que tindrà lloc aquest dissabte, la Shopping Night l’1 d’octubre o la Fira Mediterrània, del 6 al 9 d’octubre. Així que us esperem al Passeig!