30 d'agost de 2016

Aquest estiu ha arribat a Manresa una de les darreres tendències en gastronomia i nutrició. Els sucs verds, que moltes celebrities han posat de moda, s’afegeixen a l’oferta habitual de gelats i refrescos de les terrasses per a tots aquells que volen gaudir i cuidar-se a la vegada. A Manresa, els trobareu al Quiosc del Mig en forma d’smoothies, amb diferents combinacions de fruites i verdures, fets al moment i d’allò més refrescants!

Els sucs verds són sucs fets amb vegetals de fulla verda i fruita. Es tracta d’una beguda carregada de nutrients fàcilment absorvibles per l’organisme, de substàncies que ajuden a processar els greixos, i de vitamines, minerals, enzims i fitonutrients que protegeixen i enforteixen el cos. Entre els seus beneficis per a la salut hi ha que ajuden a cobrir les necessitats diàries de vitamines i minerals, oxigenen la sang, regulen el trànsit intestinal, alenteixen l’envelliment i aporten molta energia.

Així que aquest estiu, ja no teniu excusa per no cuidar-vos. Els sucs verds us esperen al Quiosc del Mig!